Oktatott specializációk

Oktatott specializációk, modulok és szakirányok

A szakköri foglalkozások célja a hallgatók a szakterület apróbb részleteibe való bevezetése, valamint hallgatóink záróvizsgára és a szakdolgozat (diplomamunka) elkészítésére való felkészítése. A tárgyak pontos tematikáját és követelményeit a mindenkori szakkörvezető határozza meg - a modulra felvett hallgatókkal való konzultáció során, az adott félévi követelményrendszert is ő állítja össze.

A modulokat, specializációkat hallgató hallgatóink számára igyekszünk a gyakorlatban is jól felhasználható, praktikus szempontból is hasznos ismereteket átadni. Fontos célunk, hogy a nálunk végzett, diplomát szerzett hallgatók elhelyezkedését megkönnyítsük, és a szakirányainkon, moduljainkon szerzett oklevél presztízsét megőrizzük.

Az egyes szakokon oktatott modulok, specializációk és szakirányok:

  • Dísznövénytermesztés (kertészmérnök alapszak)
  • Faiskolai termesztés (kertészmérnök alapszak)
  • Dísznövények (kertészmérnök mesterszak)

Specializációválasztás 2017. ősz - Kertészmérnök MSc, levelező munkarend

A Dísznövénytermesztési és Dendrológiai Tanszék felvételt hirdet Kertészmérnök mesterszakos (MSc), levelező munkarendű hallgatók számára, "Dísznövények" specializációra. A jelentkezés részletei és a jelentkezési lap letölthetők az alábbi linkre kattintva:

  • Dísznövények specializáció (DOCX)

Modulválasztás 2017. tavasz - Kertészmérnök BSc, Környezetgazdálkodási agrármérnök BSc

Az első forduló eredményei elérhetők ITT

A második forduló eredményei elérhetők ITT

A Dísznövénytermesztési és Dendrológiai Tanszék felvételt hirdet Kertészmérnök alapszakos (BSc), nappali és levelező munkarendű, valamint Környezetgazdálkodási agrármérnök szakos, nappali munkarendű hallgatók számára, Dísznövénytermesztés szakmai modulra és Faiskolai termesztés szakmai modulra. A felvételi követelményrendszer és jelentkezési lap letölthető az alábbi linkekre kattintva:

  • Dísznövénytermesztés szakmai modul (DOCX)
  • Faiskolai termesztés szakmai modul (DOCX)

Specializációválasztás 2017. tavasz - Kertészmérnök MSc, nappali munkarend

A Dísznövénytermesztési és Dendrológiai Tanszék felvételt hirdet Kertészmérnök mesterszakos (MSc), nappali tagozatos hallgatók számára, "Dísznövények" specializációra. A jelentkezés részletei és a jelentkezési lap letölthetők az alábbi linkre kattintva:

  • Dísznövények specializáció (DOCX)
magyar